Zakelijk vervoer

Bij Taximetropolis bieden we zakelijk vervoer aan, wij hebben oplossingen voor alle mobiliteitsvraagstukken. Zo bieden wij zakelijk vervoer aan voor directeuren en managers en luchthavenvervoer voor het vervoeren van gasten en personeel van en naar de luchthaven. Onze chaffeurs zijn altijd representatief, vriendelijk, correct en discreet.

 

Directie/management vervoeren, inclusief VIP service

In sommige gevallen vraagt ​​het personenvervoer om luxe en comfort. Bijvoorbeeld wanneer een (internationale) delegatie op bezoek komt of als iemand een belangrijke vergadering moet bijwonen. Taximetropolis beschikt over luxe vipbussen en touringcars met comfortabele stoelen, sterke wifi en voorzien van catering. Een luxe auto gebruiken als mobiele vergaderruimte? Uiteraard is dit ook mogelijk. Bij Taximetropolis is niks onmogelijk!

 

Luchthavenvervoer van personeel en gasten

Ook voor luchthavenvervoer kunt je bij ons terecht. Een toegewijde afdeling organiseert en verzorgt al het luchthavenvervoer in Nederland en natuurlijk ook in het buitenland. Het transport gebeurt uiteraard in volledig uitgeruste moderne voertuigen. Zo kun jij jouw reistijd zo efficiënt mogelijk besteden. Moeten er gasten worden opgehaald? Laat het aan ons over. We anticiperen op eventuele vertragingen of wijzigingen in de vluchttijden van uw aankomende gasten. Zo voorkom je dat je gasten onnodig lang moeten wachten.