Particulieren vervoer

Bij Taximetropolis vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van luxe taxidiensten tegen een scherpe prijs. Daarom bieden wij onze klanten de beste service voor privé taxivervoer. Dus als je op zoek bent naar het beste personenvervoer in Enschede en omstreken, dan zijn onze taxi’s de beste keuze. Onze vriendelijke chauffeur kan 24 uur per dag, 7 dagen per week een comfortabele en nette taxi nemen om je zo snel mogelijk naar jouw bestemming te brengen. Onze taxi’s bieden alle comfort, zodat u zorgeloos kunt genieten van een comfortabele reis.

 

Voordelen van onze taxi’s

Onze taxi’s bieden vele voordelen ten opzichte van eigen vervoer. Zo zijn al onze taxi’s voorzien van luxe lederen interieurs en goede airconditioning.Wij rijden alleen met de beste merken zoals Mercedes, BMW en Audi, zodat jij altijd kunt genieten van een comfortabele rit. Onze chauffeurs gebruiken hun jarenlange ervaring en kennis in de branche om moeiteloos over de weg te rijden. Ze zijn representatief en vriendelijk. Zij laten je met een gerust hart onze taxi nemen en brengen je veilig op de gewenste bestemming. Bovendien staan ​​wij bij Taximetropolis op elk moment van de dag voor je klaar. Wil je overdag snel op je bestemming zijn of zorgeloos naar het vliegveld? Of wil je de hele nacht alleen op pad? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met ons. Met ons eigen vervoer zorgen wij ervoor dat je veilig en snel jouw bestemming bereikt.

 

Korting

Wanneer je vaste klant van ons bent, kun je profiteren van extra voordelen wanneer je gebruik maakt van ons personen vervoer. Met een speciale kaart ontvang jij 25% korting op elke rit! Daarnaast kun je gebruik maken van speciale voorrangsregelingen, zodat jij altijd verzekerd bent van een taxi. Je mag zelfs kiezen welke chauffeur je het liefst wilt hebben, wij regelen het voor je!

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven op uw vraag.